Promoții, Reduceri, Cupoane

Cumpărați o chiuvetă cu un robinet și economisiți 40 Ron

Reducerea se aplică automat în cărucior. Pur și simplu adăugați în coșul dvs. orice chiuvetă cu orice robinet din oferta noastră pentru a le cumpăra la un preț redus

Integistrati un videoclip si veti primi inapoi suma totala a chiuvetei!

Este prima promoție de acest gen!

Îți place chiuveta de bucătărie pe care ai cumpărat-o din magazinul nostru? Înregistrați un videoclip care conține opinia dvs. privind chiuveta. Primele 20 de persoane care ne trimit un videoclip vor primi inapoi intreaga suma pe chiuveta achizitionata

Cum să participați la promoție?

 1. Comandați chiuveta din magazinul nostru și plătiți-o
 2. După primirea comenzii, instalați chiuveta
 3. Înregistrați un videoclip care conține opinia dvs. privind chiuveta (Ne rezervăm dreptul de a respinge înregistrarea dacă calitatea audio sau video este slabă)
 4. Videoclipul trebuie trimis la următoarea adresă: info@chiuvete-lavello.ro
 5. Prin trimiterea unui videoclip sunteți de acord cu includerea acestuia pe site-urile, magazinele, rețelele sociale și materialele de marketing
 6. Primele 20 de persoane care ne trimit un videoclip vor primi inapoi intreaga suma pe chiuveta achizitionata
 7. Rambursarea este valabilă numai pentru o singură chiuvetă de bucătărie din comanda dvs. Promotia nu include baterii si accesorii – costul acestora nu va fi inapoiat.
 8. O persoană poate participa la promoție o singură dată
 9. Rambursarea se va face în același cont bancar din care ați plătit pentru comandă. Vă vom cere un număr de cont în cazul în care comanda a fost plătită la livrare
 10. Dacă achiziția a fost pe persoană juridică, veți primi, de asemenea, o factură de corectare de la noi.

Cum trebuie filmat videoclipul?

 1. Durata videoclipului sa aiba intre 45 de secunde si 2 minute
 2. Trebuie să includă: cadre cu chiuveta Lavello instalată în bucătărie, o părere cu privire la calitatea chiuvetei și opinia dvs cu privire la serviciile oferite (dacă cunoașteți numele persoanei care v-a servit, o puteți menționa).
 3. Fața ta trebuie să fie vizibilă atunci când vă prezentați părerea cu privire la calitatea produsului și a serviciilor. Simțiți-vă liberi să arătați tuturor cât de frumos zâmbiți!
 4. Cadrele ar trebui să fie estetice, bine luminate și sunetul să fie clar – să nu existe ecouri sau zgomote în fundal
 5. Imaginea de pe video nu ar trebui să fie modificată artificial. Nu trebuie adăugate efecte speciale. Este important să aveți lumină bună pe chiuvetă, să pregătiți un mediu plăcut din punct de vedere estetic în bucătărie și să utilizați aparatură de înregistrare care înregistrează o imagine de bună calitate.
 6. Vocea trebuie să fie sonoră și clară, fără zgomot de fundal (de exemplu, sunetul unei străzi, al unui televizor sau al muzicii de fundal)