Chiuvete granit cu cuvă rotundă

Chiuvete granit cu cuvă rotundă

Chiuvetă de granit rotundă pentru bucătării moderne și funcționale

O chiuvetă de bucătărie bună trebuie să îndeplinească trei condiții - să se potrivească designului general al casei, să fie practică și să reziste. Știm că ești stresată cu renovările și că alegerea unei noi chiuvete pare o misiune imposibilă acum, dar nu este. Suntem aici să te ajutăm! Chiuvete-lavello.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de chiuvete din granit - chiuvete granit cu 1 cuvă și chiuvete granit cu 2 cuve, chiuvete granit de colț sau rotunde, la un raport calitate-preț excelent.

Cele șase culori disponibile (inclusiv negru), materialul de înaltă calitate (granit) și o formă ergonomică fac din chiuvetele rotunde o alegere inspirată pentru bucătării moderne și perfect funcționale. Contrar credințelor, chiuveta rotundă nu încurcă cu nimic spălarea veselei, chiar de este pătrată (farfurii pătrate, tăvi) și ocupă și mai puțin spațiu față de modelele clasice, dreptunghiulare. Estetic, liniile curbe oferă căldură și un aer familiar, feminin. Bucătăriile au nevoie de asta, mai ales acelea în care se gătește mult.

Chiuveta de granit cu cuvă rotundă pentru bucatarie și accesorii durabile și practice

Chiuvetele de granit rotunde Lavello vin cu rezistență ridicată la zgârieturi, impact, temperaturi ridicate și șocuri termice, lucruri obișnuite într-o bucătărie. Se întrețin ușor, nu se decolorează în timp, și sunt certificate CE. Asta înseamnă că sunt sigure pentru sănătate și pentru mediu.

Ți-am zis că îți facem alegerea și munca mai ușoară, așa că vom da noi toate găurile pentru montarea bateriilor de bucătărie și accesoriilor pentru chiuvete, fără costuri suplimentare. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul preferat de chiuvetă granit rotundă!

Citește mai mult

Chiuvete rotunde granit diverse modele, culori si dimensiuni