Întrebări frecvente

De când produce firma chiuvete de bucătărie?
Producem chiuvete din anul 2006.
În câte culori se produc chiuvetele?
Chiuvetele sunt disponibile în 6 culori.
Oferiți și alte accesorii?
Da, avem în ofertă baterii pentru chiuvete, dozatoare, uscătoare.
Din ce sunt produse chiuvetele?
Chiuvetele din granit sunt produse din agregate de granit (sau cuarț) de o anumită dimensiune care sunt apoi lipite cu o rășină lichidă în propoție de 80% – 20%. Apoi are loc polimerizarea (întărirea) inăuntrul unui mulaj de fontă care dă chiuvetei forma specifică.
Cum trebuie îngrijită chiuveta?
În primul rând chiuveta nu trebuie expusă timp îndelungat agenților coloranți puternici, cum ar fi de exemplu sucul de sfeclă, ceaiul, etc. Trebuie curățată în mod regulat și o dată la 2 sau 3 săptămâni trebuie impregnată cu ulei de gătit. Luați o cârpă uscatâ, înmuiați-o în ulei și frecați chiuveta cu ea (chiuveta trebuie să fie curată și uscată). După câteva minute luați o altă cârpă uscată și ștergeți chiuveta. Astfel veți crea o peliculă protectoare și chiuveta va avea un aspect plăcut.
Care este diferenţa dintre un kit de instalaţii manual și unul automatic?
Un kit de instalaţii automat este echipat cu un mâner ce se fixează de chiuvetă și care se conectează cu scurgerea prin intermediul unui cablu. Când întoarceţi mânerul, dopul colector de scurgere se ridică pentru a permite scurgerea apei din chiuvetă. Avantajul este că asftel nu sunteţi nevoiţi să băgaţi mâna în apă fierbinte sau murdară pentru a scurge apa din chiuvetă. Odată ce s-a scurs apa, dopul colector poate fi scos și golit de orice resturi mari.

La kit-ul clasic de instalaţii (manual) dopul colector trebuie închis manual pentru a preveni scurgerea apei.

Sunt deja prezente găuri în chiuvetă pentru instalare?
În cazul în care comanda dvs. nu include și accesoriile (kit-ul de instalaţii, bateria, dozatorul de săpun) atunci vom da o singură gaură în chiuvetă pentru baterie. Dacă a fost comandat și dozatorul, atunci vom face două găuri și dacă a fost comandat de asememea și un kit de instalaţii atunci vom face 3 găuri.

Există posibiliatea comandării unei chiuvete fără nicio gaură, de exemplu pentru o baterie ce va ieși din perete. În astfel de cazuri vă rugăm să faceţi o menţiune în acest sens la momentul plasării comenzii.

Ce dimensiune trebuie să aibe golul din mască pentru instalarea chiuvetei?
Golul din mască în care va sta chiuveta trebuie să fie cu 2cm mai mic decât lungimea și lățimea chiuvetei. Măsurătorile exacte le puteți găsi în desenele tehnice din galeria de imagini pentru fiecare model în parte, cât și în descrierea produsului.
Care este diametrul găurilor pentru instalarea unei baterii, a unui kit automatic de instalaţii și a unui dozator?
Toate aceste găuri au diametre de 35mm.
Există un cost suplimentar pentru perforarea găurilor?
Acest serviciu este gratuit.
Ce să fac dacă am primit un colet deteriorat?
Dacă aveţi posibilitatea, întocmiţi un raport al daunelor, fotografiaţi coletul deteriorat și trimiteţi fotografia prin e-mail la info@chiuvete-lavello.ro. În textul e-mail-ului descrieţi natura daunelor, comunicaţi-ne numărul comenzii dvs., numele și adresa dvs. Vom procesa plângerea dvs. în baza acestor informaţii. Sesizările cu privire la produse care au suferit daune în timpul transportului pot fi depuse în termen de 7 zile de la primirea coletului.
Pot ridica singur produsul?
Din păcate nu putem ofei această opțiune. Produsele sunt livrate doar prin intermediul serviciilor de curierat.
Pot sa comand o chiuveta fara gaura de preaplin?
Da. Dar, va rugam sa specificati la “nota de comanda” aceasta specificatie. Daca nu specificati, gaura pentru preaplin se va gauri.