Chiuvete granit cu 1.5 cuve

Chiuvete granit cu 1.5 cuve

Suntem producător de chiuvete de granit certificate și extrem de durabile, caracterizate printr-o excelentă rezistență la zgârieturi și șoc termic. Designul diversificat și diversele variante de culori ale modelelor oferite de noi vă vor permite să alegeți un produs adaptat nevoilor dvs. și preferintelor estetice.

Chiuvete de granit cu 1.5 cuve diverse modele

O cuvă mică adițională poate fi utilizată pentru spălarea legumelor pentru cină sau pentru turnarea apei într-o cană în timpul spălării vaselor. Pe lângă acest bol mic, dar funcțional majoritatea modelelor de chiuvete de granit cu 1,5 cuve sunt echipate, de asemenea, cu un picurator practic, cu canaluri, pe care puteți pune vasele, cratițele care tocmai au fost spălate. Fiecare model este disponibil în una din cele 6 culori diferite.

Utilizarea granitului face ca suprafața fiecărei chiuvete să fie foarte plăcută la atingere, previne formarea porilor și face chiuveta foarte ușor de curățat. Investind într-una din chiuvetele noastre, vă garantați un produs frumos și ergonomic pe termen lung.

Citește mai mult

Chiuvete de granit cu 1.5 cuve diferite dimensiuni in gama variata de culori