Politica de confidențialitate

Notificare privind confidentialitatea

Notificare privind confidențialitatea

Prezenta notificare de confidențialitate aparține de Lavello Sanitare S.R.L.

Societatea este înregistrata sub nr. TVA 39440244

Sediul nostru social este în: București, Secotrul 6, Valea Cascadelor, Nr.23, Biroul D4, Cladirea Caroli.

Introducere

1. Prin prezenta notificare va informam cu privire la politica noastra de inregistrare a datelor personale. Aceasta descrie conditiile conform carora putem procesa orice informatii pe care le colectam sau pe care ni le puneti la dispozitie. Prezenta acopera informatiile care v-ar putea identifica (“date personale”) si informatii care nu v-ar ptuea identifica. In contextual legii si a prezentei, “procesarea” inseamna colectarea, stocarea, transferarea, folosirea sau utilizarea informatiilor.

2. In conditiile in care unul sau mai multe din aspectele prezentate mai jos va nemultumesc, singura alternative este de a parasi imediat site-ul nostru.

3. Luam protectia datelor cu caracter personal cat se poate de serios. Intelegem ca toate persoanele care ne viziteaza site-ul au dreptul sa stie ca informatiile lor personale nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele pentru care au fost furnizate si nu vor ajunge la terti in mod accidental.

4. Ne obligam sa pastram confidentialitatea tuturor informatiilor care ne sunt furnizate.

5. Politicile noastre sunt conforme cu legea romana actuala si cerintelor Reglementarilor Generale de Protectie a Datelor a UE.

6. Legea ne dicteazsa sa va informam cu privire la drepturile si obligatiile voastre cu privire la procesarea si stocarea datelor cu caracter personal. Asa ca va indrumam sa cititi informatiile din urmatorul link: www.knowyourprivacyrights.org

7. Mai putin unde se mentioneaza in mod clar, nu distribuim, vindem, prezentam catre terti informatiile colectate prin intermediul site-ului.

Baza procesarii informatiilor

Legea ne dicteaza sa determinam sub care din cele 6 baze predefinite procesam diversele categorii de date cu caracter personal si sa va aducem la cunostinta baza feicarei categorii.
Daca baza pe care se proceseaza datele cu caracter personal nu mai este relevanta, atunci vom inceta procesarea datelor imediat.
În cazul în care baza se modifică, atunci, legea o cere, vă vom notifica despre schimbare și despre orice altă bază în baza căreia am stabilit că putem continua să procesăm informațiile dvs.

1. Informatiii pe care le procesam drept rezultat al obligatiilor contractuale față de dvs.

Când creați un cont pe site-ul nostru, cumpărați un produs sau un serviciu de la noi sau sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre, se încheie un contract între dvs. și noi.
Pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg din acest contract, trebuie să procesăm informațiile pe care ni le oferiți. Unele dintre aceste informații pot fi informații personale.

Le putem folosi cu scopul:

1.1. Verificării identității din motive de siguranță

1.2. Vânzării de produse către dvs.

1.3. Furnizarea de servicii

1.4. Oferirea de sugestii sau sfaturi cu privire la produse, servicii și cum să beneficiați cât mai mult de pe urma site-ului nostru.

Noi prelucrăm aceste informații pe baza faptului că există un contract între noi sau că ați solicitat ca noi să utilizăm informațiile înainte de a încheia un contract legal.

În plus, putem agrega aceste informații într-un mod general și le putem folosi pentru a furniza informații de clasă, de exemplu, pentru a monitoriza performanța noastră cu privire la un anumit serviciu pe care îl furnizăm. Dacă le folosim în acest scop, dumneavoastră ca persoană nu veți fi identificat personal.

Vom continua să procesăm aceste informații până când contractul dintre noi se va încheia sau va fi reziliat de oricare dintre părți în condițiile contractului.

2. Informații pe care le procesăm cu acordul dvs.

Prin anumite acțiuni, atunci când nu există o relație contractuală între noi, cum ar fi atunci când navigați pe site-ul nostru sau ne cereți să vă oferim mai multe informații despre afacerea noastră, inclusiv produsele, serviciile și oportunitățile de angajare, vă oferiți consimțământul dvs. pentru a procesa informații care pot fi informații personale.

Ori de câte ori este posibil, intenționăm să obținem consimțământul dvs. explicit de a procesa aceste informații, de exemplu, solicitându-vă să acceptați utilizarea cookie-urilor noastre.

Uneori vă puteți da consimțământul dvs. implicit, cum ar fi atunci când ne trimiteți un mesaj prin e-mail la care ne-ați aștepta în mod rezonabil să răspundem.

Cu excepția cazului în care v-ați dat acordul cu privire la utilizarea de către noi a informațiilor dvs. pentru un anumit scop, nu vă folosim informațiile în nici un fel care să vă identifice personal. Este posibil să le agregăm într-un mod general și să le folosim pentru a furniza informații de clasă, de exemplu pentru a monitoriza performanța unei anumite pagini pe site-ul nostru.

Dacă ne-ați dat permisiunea explicită de a face acest lucru, este posibil ca din când în când să transmitem numele și informațiile dvs. de contact unor asociați selectați de noi pe care noi îi considerăm în măsură să vă ofere servicii sau produse pe care le considerați utile.

Vom continua să vă procesăm informațiile pe această bază până când vă retrageți consimțământul sau se poate presupune în mod rezonabil că consimțământul dvs. nu mai există.

Vă puteti retrage consimțământul în orice moment în baza notificării noastre în acest sens la adresa de e-mail, telefon sau pe chat-ul de pe site-ul nostru. Această acțiune poate avea drept rezultat imposibilitatea de a continua să ne utilizați site-ul și serviciile.

3. Informațiile pe care le procesăm în scopul intereselor legitime

Putem prelua informații pe baza faptului că există un interes legitim, fie pentru dvs., fie pentru noi, pentru a face acest lucru.

Acolo unde procesăm informațiile dvs. pe această bază, facem acest demers după ce am acordat o atenție deosebită:

◦ dacă același obiectiv ar putea fi atins prin alte mijloace
◦ dacă prelucrarea (sau neprelucrarea) vă poate provoca vătămări
◦ dacă v-ați aștepta să procesăm datele dvs. și dacă ați considera că este rezonabil

De exemplu, putem procesa datele dvs. pe această bază în scopul:

◦ păstrarea evidenței pentru administrarea corectă și necesară a afacerii noastre
◦ răspunde la comunicari nesolicitate de la dvs. la care credem că vă așteptați la un răspuns
◦ protejarea și afirmarea drepturilor legale ale oricărei părți
◦ asigurarea sau obținerea consultanței profesionale necesare pentru gestionarea riscului de afaceri
◦ protejarea intereselor dvs. în cazul în care considerăm că avem datoria de a face acest lucru

4. Informațiile pe care le procesăm pentru că avem o obligație legală

Suntem supuși legii ca toți ceilalți. Uneori, trebuie să procesăm informațiile dvs. pentru a respecta o obligație legală.

De exemplu, s-ar putea să fim obligați să furnizăm informații autorităților legale dacă le solicită sau dacă au autorizația corespunzătoare, cum ar fi un mandat de percheziție sau o hotărâre judecătorească.

Aceasta poate include informațiile dvs. personale.

Utilizarea specifică a informațiilor pe care ni le furnizați

5. Informațiile furnizate cu înțelegerea că acestea vor fi distribuite unei terțe părți

Site-ul nostru vă permite să publicați informații în vederea citirii, copierii, descărcării sau utilizării acelor informații de către alte persoane (cum ar fi revizuirea produselor noastre). În postarea de informații cu caracter personal, este responsabilitatea dvs. de a te satisface cu privire la nivelul de confidențialitate al fiecărei persoane care ar putea să le folosească.

Nu utilizăm în mod specific aceste informații decât pentru a permite ca acestea să fie afișate sau partajate.

Noi le păstrăm și ne rezervăm dreptul de a le folosi în viitor, în orice fel decidem.

Odată ce informațiile dvs. intră în domeniul public, nu avem control asupra a ceea ce poate face orice terță parte. Noi nu acceptăm nici o responsabilitate pentru acțiunile lor în orice moment.

Cu condiția ca solicitarea dvs. să fie rezonabilă și nu există niciun temei juridic pentru a le păstra, atunci la discreția noastră suntem de acord cu solicitarea dvs. de a șterge informațiile personale pe care le-ați postat. Puteți face o cerere contactând-ne la info@chiuvtete-lavello.ro.

6. Reclamații privind conținutul de pe site-ul nostru

Site-ul nostru este un mediu publicitar. Încercăm să moderăm conținutul generat de utilizatori, dar nu suntem întotdeauna capabili să facem acest lucru de îndată ce acel conținut este publicat.

Dacă vă plângeți de vreun conținut de pe site-ul nostru, vom investiga reclamația dvs.

Dacă considerăm că este justificată sau dacă noi credem că legea ne cere să facă acest lucru, vom elimina conținutul în timp ce investigăm.

Libertatea de exprimare este un drept fundamental, așa că trebuie să facem o judecată cu privire la drepturie carei părți vor fi obstrucționate: ale dvs sau a celui care a postat conținutul care vă ofensează.

Dacă considerăm că plângerea dvs. este malițioasă sau fără temei nu vă vom răspunde.

7. Informații referitoare la metoda dvs. de plată

Informațiile de plată nu sunt niciodată preluate de noi sau ne-au fost transferate nici pe site-ul nostru sau în alt mod. Angajații noștri și contractorii nu au acces la ele.

La punctul de plată, sunteți transferat într-o pagină securizată pe site-ul Mobilpay sau al unui alt furnizor reputabil de servicii de plată. Această pagină poate fi marcată să arate ca o pagină de pe site-ul nostru, dar nu este controlată de noi.

8. Cererea de locuri de muncă și ocuparea forței de muncă

Dacă ne trimiteți informații în legătură cu o cerere de angajare, este posibil să o păstrăm timp de până la doi ani în cazul în care decidem să vă contactăm la o dată ulterioară.

Dacă vă angajăm, colectăm din când în când informații despre dvs. și despre munca dvs. pe întreaga perioadă a angajării. Aceste informații vor fi utilizate numai în scopuri care sunt direct relevante pentru ocuparea forței de muncă. După ce angajarea s-a încheiat, vom păstra dosarul dvs. timp de cinci ani înainte de a îl distruge sau șterge.

9. Trimiterea unui mesaj echipei noastre de asistență

Când ne contactați, prin telefon, prin intermediul site-ului nostru sau prin e-mail, colectăm datele pe care ni le-ați dat pentru a răspunde cu informațiile de care aveți nevoie.

Vă înregistram cererea și răspunsul nostru pentru a crește eficiența afacerii noastr.

Menținem informațiile personale de identificare asociate cu mesajul dvs., cum ar fi numele dvs. și adresa de e-mail, astfel încât să putem urmări comunicările noastre cu dvs. pentru a vă oferi un serviciu de înaltă calitate.

10. Plângerile

Când primim o plângere, înregistrăm toate informațiile pe care ni le dați.

Utilizăm aceste informații pentru a rezolva plângerea.

Dacă reclamația dvs. ne obligă în mod rezonabil să contactăm o altă persoană, am putea decide să oferim acelei alte persoane o parte din informațiile conținute în reclamația dvs. Noi facem acest lucru cât mai rar posibil, dar rămâne la discreția noastră exclusivă cu privire la dacă dăm informații și dacă o facem, ce informații.

De asemenea, putem compila statistici care să ateste informațiile obținute de la această sursă pentru a evalua nivelul serviciilor pe care le furnizăm, dar nu într-un mod care să vă poată identifica pe dumneavoastră sau pe orice altă persoană.

11. Informații despre afiliați și parteneri de afacerion

Acestea sunt informații pe care ni l-ați dat în calitate de afiliat sau partener de afaceri.

Aceasta ne permite să recunoaștem vizitatorii pe care ni i-ați adresat și să vă acordăm comisionul datorat pentru astfel de trimiteri. Acesta include, de asemenea, informații care ne permit să vă transferăm comisionul.

Informațiile nu sunt utilizate în niciun alt scop.

Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea informațiilor și a termenilor relației noastre.

Ne așteptăm ca orice afiliat sau partener să accepte să respecte această politică.

Utilizarea informațiilor pe care le colectăm prin intermediul sistemelor automate când vizitați site-ul nostru

12. Cookies

Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe hard disk-ul computerului de către browser-ul dvs. web atunci când vizitați orice site web. Acestea permit ca informațiile colectate de pe o pagină web să fie stocate până când sunt necesare pentru a fi folosite pe o altă pagină, permițând unui site web să vă ofere o experiență personalizată și proprietarului site-ului să colecteze statistici despre modul în care utilizați site-ul astfel încât acesta să poată fi îmbunătățit

Unele cookie-uri pot dura o perioadă de timp definită, cum ar fi o zi sau până când închideți browserul. Alții au o durată nedeterminată.

Browserul dvs. web ar trebui să vă permită să ștergeți oricare dintre ele. De asemenea, trebuie să vă permită să preveniți sau să limitați utilizarea acestora.

Site-ul nostru utilizează module cookie. Acestea sunt plasate de software-ul care funcționează pe serverele noastre, și de software-ul operat de terțe părți ale căror servicii le folosim.

Când vizitați pentru prima dată site-ul nostru, vă întrebăm ce tipuri de cookie-uri doriți să acceptați. Utilizăm cookie-urile de următoarele tipuri::

1. Obligatorii pentru buna funcționare a site-ului nostru – cookie-uri de acest tip sunt utilizate pentru a oferi funcționalitatea de bază a site-ului nostru, cum ar fi achiziționarea de produse, conectarea și menținerea logării în timp ce navigați pe site, etc Utilizarea lor este obligatorie pentru a putea utiliza site-ul nostru. Dacă nu doriți să le acceptați, vă rugăm să vă abțineți de la utilizarea site-ului nostru, deoarece aceste module cookie sunt salvate automat pe dispozitivul dvs. de către sistemul nostru și nu avem control asupra acestuia. Singura modalitate de a le împiedica salvarea este să nu acceptați utilizarea cookie-urilor în browserul dvs.

2. Media – aceste cookie-uri sunt stabilite de furnizorii de servicii de streaming video cum ar fi YouTube, Vimeo sau Wistia, pentru a permite utilizarea player-elor lor video. Dacă nu le acceptați, nu veți putea să vizualizați materiale media de la acești furnizori. Cu toate acestea, dacă le acceptați, rețineți că nu avem control asupra acestor tehnologii sau a datelor obținute de aceste părți. Prin urmare, această notificare privind confidențialitatea nu acoperă practicile de informare ale acestor părți terțe. Pentru mai multe informații, consultați politicile de confidențialitate ale acestor servicii.

3. Statisticile – cookie-urile de acest tip colectează date despre utilizarea site-ului nostru, cum ar fi numărul de pagini vizualizate, timpul în care paginile au fost vizualizate etc. Folosim aceste informații pentru a găsi erori pe site-ul nostru, pentru a le îmbunătăți și pentru a ne îmbunătăți oferta. Informațiile colectate de modulele cookie sunt trimise la Google Analytics, Facebook Analytics și alți furnizori reputabili de astfel de servicii și sunt păstrate în condiții de siguranță de acei furnizori. Nu exportăm și nu stocăm aceste date în altă parte. Singurul tip de informații identificabile culese de acest software este adresa IP a dispozitivului folosit pentru vizualizarea site-ului nostru web.

4. Marketing – este posibil să folosim cookie-uri de acest tip pentru a vă afișa informații personalizate despre oferta, vânzările și reducerile noastre pe site-urile partenerilor noștri când le vizitați.

13. Identificatori personali din activitatea dvs. de navigare

Solicitările browserului dvs. web către serverele noastre pentru pagini web și pentru alte tipuri de conținut de pe site-ul nostru sunt înregistrate.

Înregistram informații cum ar fi locația dvs. geografică, furnizorul de servicii Internet și adresa IP. De asemenea, înregistrăm informații despre software-ul pe care îl utilizați pentru a naviga pe site-ul nostru, cum ar fi tipul de computer sau dispozitiv și rezoluția ecranului.

Utilizăm aceste informații în mod agregat pentru a evalua popularitatea paginilor web de pe site-ul nostru și modul în care realizăm furnizarea de conținut pentru dvs.

Dacă sunt conectate împreună cu alte informații pe care le cunoaștem despre dvs. din vizitele anterioare, datele ar putea fi folosite pentru a vă identifica personal, chiar dacă nu sunteți conectat (ă) la site-ul nostru.

Dacă nu acceptați aceste condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

14. Utilizarea noastră de re-marketing

Re-marketingul presupune plasarea unui cookie pe computer când navigați pe site-ul nostru pentru a vă putea servi un anunț pentru produsele sau serviciile noastre atunci când vizitați un alt site web.

Putem folosi o terță parte pentru a ne furniza din când în când servicii de re-marketing. Dacă da, atunci dacă v-ați dat acordul cu utilizarea cookie-urilor, puteți vedea reclame pentru produsele și serviciile noastre pe alte site-uri web.

Dezvăluirea și partajarea informațiilor dvs.

15. Informații obținute de la terțe părți

Deși nu dezvăluim informațiile dvs. personale unei terțe părți (cu excepția celor expuse în acest anunț), uneori primim date care sunt în mod indirect alcătuite din informațiile personale de la terțe părți ale căror servicii le folosim.

Nicio astfel de informație nu vă poate identifica personal.

16. Publicitate pe site-ul nostru de terți

Nu permitem publicitatea terților pe site-ul nostru.

17. Credit

Pentru a ajuta la combaterea fraudei, împărtășim informații agențiilor de creditare, în măsura în care se referă la clienți care îi instruiesc emitentul cărții de credit să ne anuleze plata, fără a ne oferi în prealabil un motiv acceptabil și ne-a dat posibilitatea de a restitui banii lor.

18. Datele pot fi prelucrate în afara Uniunii Europene

Our websites are hosted in Poland, EU, however we may also use outsourced services in countries outside the European Union from time to time in other aspects of our business.

Accordingly data obtained within the UK or any other country could be processed outside the European Union.

De exemplu, o parte din software-ul folosit de site-ul nostru poate fi dezvoltat în Statele Unite ale Americii.

Utilizăm următoarele garanții cu privire la datele transferate în afara Uniunii Europene:

18.1. procesorul se încadrează în același grup corporativ ca și compania sau organizația noastră și respectă aceleași reguli corporative obligatorii privind prelucrarea datelor.

18.2. clauzele privind protecția datelor din contractele noastre cu procesatorii de date includ clauze de transfer scrise de către o autoritate de supraveghere din Uniunea Europeană sau aprobate de o autoritate de supraveghere

18.3. ne conformăm unui cod de conduită aprobat de o autoritate de supraveghere în Uniunea Europeană

18.4. atât organizația noastră, cât și procesatorul sunt autorități publice între care există fie un acord cu caracter obligatoriu din punct de vedere juridic, fie acorduri administrative aprobate de o autoritate de supraveghere din Uniunea Europeană referitoare la protecția informațiilor dumneavoastră

Acces la propriile informații

19. Access to your personal information

19.1. În orice moment puteți revizui sau actualiza informațiile de identificare personală pe care le deținem despre dvs., conectându-vă la contul dvs. pe site-ul nostru sau contactând-ne prin e-mail la adresa info@chiuvete-lavello.ro.

19.2. Pentru a obține o copie a informațiilor care nu sunt furnizate pe site-ul nostru, ne puteți trimite o cerere la adresa info@chiuvete-lavello.ro.

19.3. După primirea solicitării, vă vom spune când ne așteptăm să vă furnizăm informațiile și dacă avem nevoie de o taxă pentru a vă furniza.

20. Eliminarea informațiilor dvs.

Dacă doriți să eliminăm informații de identificare personală de pe site-ul nostru, puteți să ne contactați la adresa info@chiuvete-lavello.ro.

Vă rugăm să rețineți că această acțiune vă va limita serviciile pe care vi le putem oferi.

21. Verificarea informațiilor dvs

Când primim orice solicitare de acces, de editare sau de ștergere a informațiilor personale identificabile, vom lua mai întâi pași rezonabili pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă acorda accesul sau de a lua orice altă acțiune. Acest lucru este important pentru a vă proteja informațiile.

Alte chestiuni

22. Utilizarea site-ului de către copii

22.1. Nu vindem produse sau oferim servicii de cumpărare de către copii, nici nu le comercializăm copiilor.

22.2. Dacă aveți sub 18 ani, puteți viziona site-ul nostru

22.3. Vizitatorii minori vor fi în mod inevitabil supuși marketingului nostru dacă acceptă utilizarea cookie-urilor de marketing și vizitează site-urile web ale partenerilor noștri.

23. Criptarea datelor trimise între părți

Utilizăm certificate Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta orice date pe care ni le oferiți.

Ori de câte ori informațile sunt transferate între părți, puteți verifica dacă aceasta se face utilizând SSL, căutând un simbolul lacătului închis sau alt semn de încredere în bara de adrese sau bara de instrumente a browserului dvs. dacă utilizează un sistem de notificări de securitate pozitivă sau nu prezinta funcția de notificare de “lipsă de siguranță” în browsere utilizând notificări de securitate negative.

24. Cum vă puteți plânge

24.1. Dacă nu sunteți mulțumit de politica noastră de confidențialitate sau dacă aveți o plângere, atunci ar trebui să ne spuneți prin e-mail. Adresa noastra este info@chiuvete-lavello.ro.

24.2. Dacă o dispută nu este soluționată, sperăm că veți fi de acord să încercați o remediere pe cale amiabilă de bună-credință prin cadrul medierii sau arbitrajului.

24.3. Dacă sunteți în vreun fel nemulțumiți de modul în care procesăm informațiile dvs. personale, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritățile competente.

25. Perioada de păstrare a datelor cu caracter personal

Cu excepția cazului în care se menționează altfel în această notificare privind confidențialitatea, păstrăm informațiile dvs. personale numai atâta timp cât ne este necesar:

25.1. pentru a vă oferi serviciile pe care le-ați solicitat (inclusiv perioada de garanție);

25.2. pentru a respecta alte legi, inclusiv pentru perioada solicitată de autoritățile fiscale;

25.3. pentru a susține sau apăra o acțiune în instanță..

26. Respectarea legii

Politica noastră de confidențialitate a fost întocmită astfel încât să respecte legislația fiecărei țări sau jurisdicția în care vrem să facem afaceri. Dacă credeți că nu respectă legea din jurisdicția dvs., v-ar plăcea să auzim de la dvs.

Cu toate acestea, în cele din urmă este alegerea dvs. dacă doriți să utilizați site-ul nostru web.

27. Revizuirea acestei politici de confidențialitate

Putem actualiza din când în când această notificare privind confidențialitatea, dacă este necesar. Termenii care se aplică în cazul dvs. sunt cei publicați aici pe site-ul nostru în ziua în care utilizați site-ul nostru web. Vă sfătuim să imprimați o copie pentru înregistrările dvs..
Dacă aveți întrebări legate de politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la info@chiuvete-lavello.ro