Găsiți chiuvete care întră în masca dvs.

taking-measurements

Îți urăști vechea chiuveta și ai deja o gaură dată în blat?

Pot fi multe motive pentru înlocuirea chiuvetei cu una nouă. De la alegerea greșită, până la efectul vizual nedorit sau chiar uzura totală. Chiuvetele de o slabă calitate sunt adesea un factor care vă poate strica bucuria unei bucătării recent renovate la doar câteva luni de la renovare.

Bucătăria dumneavoastră este probabil fermecătoare și vă place să lucrați în ea, dar imediat ce vă uitați la chiuvetă ... toată magia a dispărut.

Atunci când decideți să o înlocuiți, este posibil să aveți multe îndoieli cu privire la achiziționarea uneia nouă.

Care din următoarele motive v-ar putea face să doriți să înlocuiți chiuveta?

  • Chiuveta ta veche strică aspectul frumos al întregii bucătării.
  • Blatul tău de lucru arată în continuare minunat, dar nu poți spune același lucru despre chiuveta ta.
  • Ați dori să faceți o schimbare în bucătăria dumneavoastră care să-i readucă gloria de odinioara și să aducă o oarecare prospețime.
  • Te-ai săturat de chiuveta ta uzată care se murdărește imediat după spălare.
  • Te înnebunește zgomotul farfuriilor și a tacâmurilor în chiuveta metalică în timpul spălării.
  • Și nu știi cum să scapi de coșmarul unei chiuvete vechi deoarece blatul tău de lucru a fost tăiat special pentru a se potrivi!

Dacă vă regăsiți în aceste afirmații, atunci citiți mai departe!

În calitate de producători de chiuvete de granit, primim foarte des întrebări care solicită ajutor pentru înlocuirea unei chiuvete cu una nouă.

Acest proces este problematic, deoarece aproape de fiecare dată există teama că noua chiuvetă nu se va încadra în orificiul tăiat anterior.

Adevărul este că în 10 din 10 cazuri, soluția este întotdeauna la îndemână!

Ba mai mult, suntem surprinși de cât de mulți oameni sunt șocați de cât de simplu este!

Ceea ce se tem unii este că noul model nu se va încadra în gaura vechii chiuvete. Și, din păcate, nu suntem deloc surprinși.

Pentru că o alegere proastă vă poate costa foarte mult.

Care sunt consecințele unei alegeri proaste?

Dacă gaura din blatul dumneavoastră a fost tăiată perfect la dimensiunea chiuvetei anterioare, găsirea unui nou model poate fi o provocare.

Imaginează-ți o situație în care îți cumperi noua chiuvetă.

Chiar după îndepărtarea modelului vechi, se dovedește că noul nu se încadrează complet în gaura pe care o tăiați mai devreme și trebuie să o înlocuiți cu alta!

De parcă nu ar fi fost suficient, vechea chiuvetă a fost deteriorată în timpul demontării și este bună de aruncat. Nu numai că trebuie să vă reluați căutarea pentru o chiuvetă nouă, dar trebuie să vă spălați vasele într-un vas pentru o săptămână.

Având în vedere faptul că mulți producători nu au o gamă variată de dimensiuni, potrivirea perfectă în  gaura pre-tăiată este aproape un miracol.

În plus, nu toți producătorii vor accepta returnarea produsului dacă cumpărați o dimensiune greșită a chiuvetei, ceea ce poate duce la probleme suplimentare.

Este evident un scenariu extrem, dar o astfel de situație se poate întâmpla. Drept urmare, o mică schimbare poate să-ți dea peste cap întreaga comandă.

De aceea suntem atât de des ULTIMA ALGERE în astfel de situații.

În cei 11 ani de activitate, am întâlnit deja toate problemele legate de instalarea chiuvetei. După ce primim peste 10.000 de întrebări, știm soluția pentru fiecare problemă posibilă.

Pe baza CUNOAȘTERII și EXPERIENȚEI noastre, continuăm să creăm instrumente inovatoare care să simplifice foarte mult procesul de alegere și instalare a chiuvetelor în conformitate cu cerințele clienților noștri.

În căutarea noastră pentru cel mai bun mod de a ajuta clienții noștri să înlocuiască chiuveta, am creat cel mai nou instrument al nostru – un motor de căutare a chiuvetei!

Ce este acesta?

Motorul de căutare a chiuvetei este un instrument ONLINE care vă va permite să găsiți în mai puțin de 5 minute o chiuvetă care se potrivește perfect într-o gaură pre-tăiată din blatul de lucru!

Sună interesant? Permiteți-mi să vă spun mai multe. Pentru a îl folosi, nici nu trebuie să cunoașteți modelul vechii chiuvete!

Cum functioneazã?

Pe baza dimensiunii găurii pe care o aveți în blatul dumneavoastră, căutătorul de chiuvetă vă va oferi chiuvete potrivite din oferta noastră!

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei chiuvete pe blat sau cu montare sub blat, motorul nostru de căutare va căuta în întreaga noastră gamă și vi le va arăta pe cele care se vor potrivi cu gaura dumneavoastră.

În câțiva pași, puteți găsi o chiuvetă care se potrivește perfect în gaura care a fost tăiată pentru chiuveta veche.

Pasul 1: Măsurați gaura din blatul dvs.

Pasul 2: Introduceți dimensiunile în instrumentul nostru.

Pasul 3: Vedeți ce chiuvete potrivite a găsit instrumentul.

 

Dacă vă interesează o chiuvetă care își va păstra farmecul pentru un timp îndelungat, alegeți materialul compozit de granit din care sunt fabricate chiuvetele noastre.

De ce sunt alese cel mai des chiuvetele de granit ca înlocuitori?

Combinația de 80% granit și 20% rășină asigură rezistență la spargere, zgârieturi și temperaturi ridicate.

Nu fără motiv, de la bun început, oferim o garanție limitată pe viață pentru chiuvetele noastre.

Zeci de mii de clienți din toată Europa și Statele Unite sunt convinși de calitatea noastră!

Citiți articolul: "Compozitul de granit vs. Inox"

Dar acestea nu sunt toate soluțiile pe care le avem pentru dumneavoastră!

Hai să mergem cu un pas mai departe.

Ați ales deja chiuveta potrivită pentru blatul de lucru? Grozav!

Acum, la cererea dumneavoastra, vom da găuri în chiuvetă pentru robinet și accesorii, exact acolo unde doriți dumneavoastră - GRATUIT.

Tot ce trebuie să faceți este să scrieți în nota de comandă unde doriți să fie găurile și noi le vom da în locurile indicate.

Permiteți-ne să vă ajutăm să configurați chiuveta perfect pentru cerințele dumneavoastră.

Alte accesorii?

Avem tot ce ai nevoie.

După ce adăugați o chiuvetă în coș, vi se va prezenta o listă de accesorii potrivite, cum ar fi robinete, kituri de instalații și dozatoare pentru detergent.

Pentru a vă face mai ușoară alegerea, am pus toate soluțiile la îndemâna dumneavoastră!

Economisiți timp rătăcind prin magazine și găsind o chiuvetă care să o înlocuiască pe cea veche. O puteți face online - mai repede și mai ușor.

Tot ce trebuie să faceți este să măsurați gaura după chiuveta veche și să inserați dimensiunile în instrumentul nostru de căutare.

Permiteți-ne să vă ajutăm. Alătură-te miilor de oameni care ne-au ascultat sfaturile!

Iar dacă aveți întrebări, vom fi bucuroși să le răspundem!