Chiuvete granit cu o cuva

Chiuvete granit cu 1,0 cuvă

Datorită dimensiunilor sale compacte, chiuveta de granit cu o singură cuvă este perfectă pentru bucătării mici și camere cu chicinete în casele de oaspeți, hoteluri sau case de vacanță. De asemenea, sunt potrivite să fie utilizate cu mașini de spălat vase.

Chiuvete din granit cu o singura cuva

Folosim granit în producția chiuvetelor noastre, ceea ce le face rezistente la deteriorări mecanice și zgârieturi. În plus, ele sunt rezistente la temperaturi ridicate. Piatra nu absoarbe apă sau murdărie, ceea ce le face ușor de curățat și asigură un aspect estetic de lungă durată.

Modelele din oferta noastră sunt disponibile în mai multe culori și forme, fiind foarte potrivite camerelor mobilate atât în stilul clasic, cât și în stilul modern. Gama noastră include chiuvete de granit cu o cuvă de formă dreptunghiulară, rotundă și pătrată, precum și cu forme mai puțin obișnuite care pot fi folosite în colțurile bucătăriei. Unele modele includ picurătoare în care puteți lăsa paharele, ceștile, etc. să se usuce. Acestea adaugă la valoarea estetică a chiuvetei.

Citește mai mult

Chiuvete din granit cu o cuva diverse modele, culori si dimensiuni