Dulapul de sub chiuvetă – cum să potriviți chiuveta cu dulapul pentru a evita deteriorarea și mizeria?

Te-ai săturat de vechea ta chiuvetă? Sau poate blatul tău încă arată grozav în ciuda trecerii timpului, doar că în cazul chiuvetei tale, timpul cu siguranța juca împotrivă? Aveți nevoie de o gură de aer proaspăt în bucătărie, dar vă puteți permite cu adevărat o singură schimbare pentru a-i reda farmecul și strălucirea de mult pierdute?

Avem o soluție pentru acest lucru!

Îți poți schimba aspectul bucătăriei fără a pleca de acasă! Economisiți timp, bani și energie – totul este la îndemână. Tot ce trebuie să faci este să citești articolul nostru și… problema rezolvată!

Şi ce dacă? Acționăm!

O greșeală inerentă vieții fiecăruia

De fiecare dată când intri în bucătărie simți înăuntru acel sentiment ciudat – reticența de a face ceva la chiuvetă. Te-ai săturat. A trecut atât de mult timp de când a fost cumpărată și viața ta s-a schimbat atât de mult încât actuala chiuvetă a devenit deja total nepractică pentru situația actuală în care te afli. viețile se vor schimba în următorii câțiva ani. Desigur, avem presupunerile și planurile noastre, dar, după cum bine știm, realitatea nu coincide întotdeauna cu imaginația noastră.

Cu toate acestea, nu trebuie să fim condamnați la frustrarea unei alegeri inadecvate a chiuvetei. Putem și chiar ar trebui să ne străduim să ne bucurăm cât mai mult de activitățile noastre zilnice. De fapt, viața noastră este alcătuită din lucruri mărunte! Prin urmare, nu merită să ne irosim energia, ne simțim rău doar pentru că nu am putut prezice ce ne va aduce viața.

Deci, cum poți face față acestui lucru?

Special pentru tine, am creat un motor de căutare care te va ajuta să găsești chiuveta potrivită pentru deschiderea blatului tău în doar 10 SECUNDE!

Vedeți bine, aveți nevoie de doar 10 secunde! Destul cu așteptatul în ambuteiaj în drum spre magazin, de vorbit cu un consilier și de a căuta chiuveta potrivită între rafturi!

Tot ce trebuie să faci este să dai clicl pe următoru link și introduceți lățimea și lungimea deschiderii blatului dvs.!

Vedeți cât de ușor este?

O poți face singur și fără a ieși din casa ta! Nu mai trebuie să vă pierdeți timpul făcând o programare la un profesionist care să vă ajute să vă rezolvați problema de înlocuire a chiuvetei. Ajunge să aștepți – a sosit timpul să adaptezi pentru tine! De acum înainte, banii economisiți asociați cu serviciile suplimentare, îi poți cheltui fără remuşcări pe ceea ce te face fericit! Poate va fi o cină romantică pentru doi? Sau o ieșire în familie la film? Posibilitățile sunt într-adevăr multe – investește în tine și în cei dragi.

Ordinea și organizarea se potrivesc oricărei bucătării

Vederea sticlelor de plastic cu lichid de spălat vase strică efectul vizual al bucătăriei tale? Sau poate nu ai suficient spațiu pentru a-ți pune săpunul? Poate că ești genul de persoană care se irită la vederea unui lichid de spălat vase în alt loc?

Cunoaștem bine acest sentiment de neputință!

Știm foarte bine că sticlele cu lichid de spălat vase și săpun nu arată estetic – ele atrag foarte des atenția și tocmai asupra lor ne concentrăm atenția. Prin urmare, de ce să vă îngrijorați, deoarece toate acestea pot avea propriul loc discret și, în același timp, vor oferi un efect de finisare foarte elegant?

Doar alegeți dozatorul de lichid care vă place cel mai mult ce se potrivește minunat cu chiuveta noastră din granit.

 În oferta noastră de dozatoare există o gamă largă de culori și forme, așa că, fără îndoială, vei găsi ceva unic pentru tine!

Poate că este mai convenabil pentru tine să folosești lichidul de spălat vase cu mâna stângă sau preferați să folosiți mai mult mâna dreaptă atunci când întindeți mâna – alegerea vă aparține! Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră, realizăm găuri gratuite special pentru solicitarea dumneavoastră! Depinde de tine să decizi ce parte preferi să ai loc pentru dozatorul de lichid sau bateria de bucătărie. Fă click la iar în modul descris de noi vei pregăti un aranjament individual de găuri.

Datorită unei astfel de soluții, vei face să apară un spațiu liber la chiuvetă, care arată grozav! Și veți fi bucuros să vă răsfățați cu activitățile zilnice în timp ce lucrați la chiuvetă.

Și cel mai important – puteți umple cu ușurință dozatorul de sus! Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gimnastica sub chiuvetă în acest scop. Este nevoie doar de o mișcare a încheieturii mâinii și puteți reumple lichidul preferat pe care îl folosiți în fiecare zi.

Cu toate acestea, atunci când selectați accesoriile menționate mai sus, trebuie să rețineți că există suficient spațiu pentru ca sticla destinată lichidului să încapă în dulapul chiuvetei. Înălțimea dozatoarelor noastre este de la 21 cm până la 25 cm sub blat, iar sticla are o lățime de 5 până la aproape 6 cm, în funcție de modelul ales.

Pentru a ilustra mai bine cele de mai sus, imaginea de mai jos prezintă dozatorul nostru oțel periat:

Spațiu important de depozitare

Din propria experiență, știm că acest dulap este extrem de important în întreaga bucătărie. Este un astfel de mini-centru, unde se află aici toate fitingurile de apă și scurgerea chiuvetei. Și adăpostește toate comorile care permit casei noastre să strălucească de curățenie. Aici este plasat cel mai des coșul de gunoi, precum și toate materialele de curățenie, inclusiv șervețele și bureți. Destul de mult pentru un dulap, nu?

Prin urmare, atunci când alegeți un dulap pentru chiuvetă, trebuie să țineți cont de nevoile individuale și de posibilitățile pe care le aveți în spațiul bucătăriei. Avem un spatiu util cu totul diferit în cazul unui dulap expus decât în varianta standard. Cele mai comune dimensiuni ale dulapurilor încep de la 40 cm, 45 cm, până la 50 cm, 60 cm până la 80 cm. De asemenea, merită să țineți cont de faptul că spațiul de sub chiuvetă depinde de numărul de cuve ale chiuvetei – dacă optați pentru modelul Luxor 1.0 cu o singură cuvă cu scurgere apoi în dulap va exista un spațiu liber sub scurgere, care poate fi folosit, de exemplu, pentru a seta un coș de separare a deșeurilor.

Szafki dedykowane tym funkcjom najczęściej nie posiadają tylnej ścianki, dzięki czemu możliwe jest wymieszanie wszystkich elementów syfonu niezbędnych do optymalnej pracy całego systemu.

Cel mai adesea, dulapurile dedicate acestei funcții nu au perete din spate, astfel încât să se potrivească toate componentele de sifon necesare pentru funcționarea optimă a întregului sistem.

Dacă dulapul tău nu oferă multe opțiuni de depozitare, dar încă ai mare nevoie de acest spațiu – îl poți crea cu idei de casă!

Poate ai la tine un leant de plastic care nu este necesar, în care poți depozita, de exemplu, reviste, documente sau rețete? Îl poți atașa cu ușurință pe interiorul ușii dulapului cu petice adezive, ceea ce îți va oferi spațiu suplimentar pentru cârpe, bureți sau saci de gunoi.

Concluzie

După cum puteți vedea, înlocuirea chiuvetei cu un model mai bun nu a fost niciodată atât de ușoară!

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul nostru web măsurați deschiderea actuală a blatului și introduceți dimensiunile în motorul nostru de căutare. Și după doar câteva secunde vei vedea ce am pregătit special pentru tine!

Lăsați-ne să vă ajutăm și dacă aveți nelămuriri, sunați-ne sau scrieți – alegeți cea mai convenabilă formă de comunicare pentru dvs.

Cu mare plăcere și răbdare vă vom răspunde la fiecare întrebare și îndoială. Te vom ajuta să alegi chiuveta din granit visată, ceea ce va face ca de acum înainte fiecare moment petrecut în bucătărie să fie cel mai plăcut.

 

Autor

  • Paulina Płócieniczak

    Editor al blogului Lavello, care este pasionat de subiecte legate de inima fiecărei case - bucătăria și designul acesteia. Iubește soluțiile funcționale, durabile și frumoase de care se pot bucura mulți ani. Datorită dragostei pentru natură, ea acordă o mare importanță materialelor naturale în designul bucătăriei. Scopul ei este să-și ajute cititorii să creeze bucătăria visurilor lor, unde treburile zilnice vor înceta să mai fie o treabă neplăcută și să devină plăcute și unice.