Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un lavoare pe blat pentru baia ta?

Ascultă versiunea audio

Imaginați-vă baia ca pe o oază frumoasă și armonioasă, în care fiecare detaliu este atent luat în considerare și atmosfera vă umple de liniște până la refuz.

Acum este șansa ta de a introduce în baia ta un element care îi va da un caracter unic și te va face să te minunezi de fiecare dată când îi treci pragul.

Acest element cheie este lavoarul pe blat.

Poate părea o simplă formalitate să alegi un lavoar pe blat!

Dar nu lăsa aparențele să te păcălească!

Merită să acordați atenție câtorva factori cheie care vă vor ajuta să luați decizia potrivită pentru dvs. și baia dvs. Pentru ca tu să te bucuri de noua ta cameră pentru anii următori.

De aceea, în acest ghid, vă arătăm la ce să aveți grijă pentru a face alegerea corectă.

Acest lucru îți va ușura decizia și te va ajuta să creezi un loc special în baia ta plină de relaxare magică, unde fiecare moment devine special.

Forma – cheia stilului în baia ta

Nu ești sigur ce formă de lavoar să alegi pentru baia ta? Sau vrei să adaugi un accent unic care să impresioneze prin farmecul său?

Dacă vă aflați în plină renovare, știm prea bine că alegerea formei potrivite pentru chiuveta de blat vă poate da bătăi de cap.

Un lavoar dreptunghiular este alegerea perfectă pentru cei care apreciază funcționalitatea și designul minimalist. Oferă o suprafață mare de utilizat atunci când vă spălați pe mâini și pe față. În plus, are un design modern care funcționează perfect cu un stil interior minimalist.

Pe de altă parte, dacă visezi la forme rotunde, un lavoar oval ar putea fi un succes. Marginile sale rotunjite vor oferi băii dumneavoastră o senzație confortabilă. În plus, lavoarele în această formă arată grozav atât în mediul modern, cât și în cel clasic.

Sau vrei să introduci o notă de originalitate și unicitate în baia ta? Dacă da, lavoarul rotund este soluția ideală pentru cei care caută ceva neobișnuit. Formele rotunjite atrag atenția și conferă interiorului un caracter unic. În plus, această formă este perfectă pentru băile mici unde fiecare centimetru contează.

Merită să rețineți că este esențial să adaptați forma lavoarului de blat la:

  • propriul tău stil de viață,
  • preferințele dumneavoastră personale,
  • spatiul disponibil in baie.

Material – un plus de calitate

Doriți să experimentați calitatea și durabilitatea excepțională de fiecare dată când atingeți suprafața lavoarului dvs.? Dacă da, o chiuvetă de baie din conglomerat îți va oferi această senzație.

Textura sa este netedă, catifelată.

În plus, este plăcută și fină la atingere, spre deosebire de lavoarele ceramice. Acest tip de suprafață face să fie o plăcere de utilizat. Este ușor de curățat, astfel încât baia dumneavoastră poate fi întotdeauna curată din punct de vedere igienic.

Conglomeratul este un material care vă permite să creați un lavoar cu forme unice care subliniază caracterul individual al spațiului dumneavoastră.

In plus, suprafața lavoarului poate fi finisată fie lucioasă, care îi conferă o strălucire sofisticată, fie mată, pentru un efect subtil si minimalist.

Dacă vrei să te simți special în fiecare zi, atunci lavoarele din conglomerat sunt făcute special pentru tine.

Nu numai că te vor fermeca prin aspectul lor, dar îți vor oferi și durabilitate de încredere și frumusețe de durată.

Culoare

Întreaga lume din jurul nostru este plină de culori diferite. Ele joacă un rol extrem de important în viața fiecăruia și pot evoca un ocean de emoții – te înveselesc, te energizează sau dau un ton melancolic.

Imaginați-vă că stați în fața unui ocean de culori, unde fiecare nuanță are propriul său sens și impact.

Iar noi, vă oferim această oportunitate atunci când alegeți lavoarul nostru în culoarea visurilor dumneavoastră din paleta extinsă de culori RAL și nu numai.

Cu o gamă de culori RAL de peste 200 de nuanțe diferite, lavoarul poate veni nu numai într-o varietate de forme, ci și în culori.

Alegerea unei culori din această gamă de culori vă garantează că veți asorta o culoare precisă care va forma un tot coerent cu celelalte elemente ale mobilierului dumneavoastră de baie.

Și în plus, avem sugestii pentru chiuvetele noastre în verde sticlă, auriu, alb clasic și negru. Ele reprezintă chintesența eforturilor noastre de a crea un interior de baie unic și armonios.

Lavoarele noastre de baie, indiferent de culoarea aleasă, ar trebui potrivite cu restul decorului băii, astfel încât toate elementele să se îmbine armonios și să formeze un întreg coerent.

Funcționalitatea mai întâi – un suport sau poate două?

Odată ce te-ai hotărât asupra formei, materialului și culorii, este timpul să iei în considerare numărul de standuri de care vei avea nevoie în baia ta.

Acesta este un aspect cheie care va afecta utilizarea zilnică a băii.

Dar de ce este atât de crucial?

Pentru că un lavoar cu un singur suport este perfectă pentru cei care apreciază intimitatea și independența. Vă permite să vă concentrați numai asupra dvs. și să utilizați spațiul după cum vă place mai mult. Cu toate acestea, alegerea unui singur suport depinde strict de dimensiunea băii dumneavoastră. Dacă ai un spațiu mic, o chiuvetă cu un singur suport va funcționa perfect.

Pe de altă parte, o chiuvetă cu două suporturi este o opțiune excelentă pentru cuplurile și familiile care doresc un spațiu mai mare de utilizat în același timp. Oferă posibilitatea fiecărei persoane de a avea propria sa zonă în care se poate mișca liber și poate folosi baia. Confortul utilizării spațiului este și mai mare și toți membrii familiei se pot bucura de beneficiile a două standuri independente.

Oricare ar fi alegerea ta, decizia asupra numărului de suporturi este cheia pentru a asigura confortul și intimitatea în baia ta.

Amintiți-vă, acesta este spațiul dvs. și lavoarele dvs. ar trebui să fie adaptate nevoilor și stilului dvs. de viață.

Concluzie

Vacation. Family in white robes lying in bed and looking happy

Lavoarele pe blat devin din ce în ce mai populare. Nu se poate nega – modelele noastre sunt durabile, confortabile, disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme, culori și instalarea lor nu este complicată.

Realizate cu atenție la cele mai fine detalii – vor satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși.

Suntem siguri că vei găsi singur lavoarul pentru tine. Nu ezitați să aruncați o privire la oferta noastră AICI.

 

Autor

  • Paulina Płócieniczak

    Editor al blogului Lavello, care este pasionat de subiecte legate de inima fiecărei case - bucătăria și designul acesteia. Iubește soluțiile funcționale, durabile și frumoase de care se pot bucura mulți ani. Datorită dragostei pentru natură, ea acordă o mare importanță materialelor naturale în designul bucătăriei. Scopul ei este să-și ajute cititorii să creeze bucătăria visurilor lor, unde treburile zilnice vor înceta să mai fie o treabă neplăcută și să devină plăcute și unice.