9 secrete pentru achiziționarea cu succes a unei chiuvete online



Ascultă în versiune audio

S-ar părea că nimic nu ne poate oferi mai multă siguranță decât cumpărarea unei chiuvete și accesoriilor dintr-un magazin de construcții fizic. Nu există nimic de genul să poți atinge produsul și să vezi dacă acesta se va potrivi sau nu nevoilor. Teoretic, ceva ce putem simți și vedea cu proprii noștri ochi este mult mai ușor de cumpărat. Cu atât mai mult când vine vorba de lucruri scumpe și de cele care vor rămâne alături de noi mulți ani.

Cu toate acestea, este întotdeauna mai sigur să cumpărați o chiuvetă într-un magazin fizic decât să o cumpărați online?

Se pare că nu tot timpul. Atât în ​​magazinele fizice mai mici, cât și în magazinele mai mari, există produse de calitate scăzută. Nu există magazine fizice care să vândă și să consilieze doar pe chiuvete. În acest caz, gama de alegeri atât a culorilor cât și a modelelor de chiuvetă este aproape întotdeauna limitată.

Personalul nu este întotdeauna orientat și suficient de experimentat pentru a ne ajuta să alegem echipamentul potrivit pentru nevoile noastre. Deci se poate întâmpla să întâlnim un angajat slab instruit și să ne bazăm întreaga decizie pe informațiile parțiale. Printr-un sistem informațional de calitate scăzută, poate dura multe ore pentru a găsi cele mai relevante date despre produs.

În plus, nu putem scoate produsul de pe raft și nu putem merge cu el la un alt departament sau alt magazin de mobilă pentru a vedea dacă o anumită culoare se va potrivi cu topul nostru, mobilierul, culoarea peretelui sau alte accesorii.

Vezi toate chiuvetele de granit

De ce sunt magazinele online un mod din ce în ce mai eficient de a cumpăra o chiuvetă bună?

Companiile care oferă vânzări online se bazează pe furnizarea de servicii rapide și eficiente clienților. Proprietarii magazinelor online nu trebuie să plătească costuri uriașe asociate cu întreținerea unui depozit și a personalului. Astfel, se pot concentra pe furnizarea unei game de produse de înaltă calitate și formare continuă în servicii profesionale și precise pentru clienți, care să interpreteze de la distanță cerințele dvs. și să vă ofere soluția potrivită sau să rezolve eficient orice problemă pe care o puteți avea.

 

Pentru a îmbunătăți viteza și fiabilitatea informațiilor furnizate, producătorii își plasează departamentele de distribuție și producție într-un singur loc. Datorită prezenței departamentului de clienți direct în aceeași clădire unde are loc producția, obținem acces la cunoștințele avansate ale inginerilor care proiectează o chiuvetă dată. De remarcat, de asemenea, creșterea cererii pentru magazinele online în ultimele timpuri. Din motive de siguranță pentru sănătate, magazinele online au observat recent o creștere colosală a numărului de achiziții și s-au dovedit pentru mulți dintre adversarii lor că Internetul este o sursă pe care să te bazezi, profesională și sigură pentru cumpărături.

 

Vezi toate chiuvetele de granit

Toate magazinele online ne vor oferi cumpărături sigure?

Există câteva magazine la care ar fi bine să renunți. În căutarea unui magazin online, puteți întâlni, de asemenea, bunuri defecte, servicii neprofesionale, probleme cu obținerea sortimentului sau returnarea acestuia în cazul unui defect. Cu toate acestea, ar trebui să evitați o astfel de neplăcere. Informațiile furnizate de internet vă vor ajuta cu ușurință nu numai să găsiți un magazin bun, ci și să le evitați pe cele care nu au cele mai bune performanțe.
Am scris mai multe despre cum să recunoaștem, pas cu pas, dacă un magazin online va satisface așteptările noastre, în paragraful următor.

Deci, la ce ar trebui să fiți atenți atunci când cumpărați o chiuvetă de pe Internet?
Cumpărăturile online vor avea mai mult succes decât oricând dacă țineți cont de câțiva factori importanți. Pentru a vă face procesul de cumpărături simplu, sigur și, mai ales, plăcut, merită să îl despărțiți în mai multe etape.
Primele două etape vizează selecția magazinului, în timp ce etapele 3-9 vor viza selecția produsului. Dacă găsiți un magazin bun, restul căutării pentru chiuveta dvs. va fi mult mai ușor și mai plăcută.

 

Vezi toate chiuvetele de granit

1. despre magazin

Ce trebuie să știți despre un magazin înainte de a face cumpărături acolo?
Pe site-ul web al majorității magazinelor veți găsi secțiunea „Despre noi”. Informațiile stocate acolo vă vor spune în ce este specializat magazinul, câți ani au trecut de când este pe piață și unde este amplasat. De asemenea, merită să căutați informații despre certificatele, atestările și garanțiile pe care le oferă magazinul.
Înainte de a face o achiziție, o informație foarte importantă va fi procesul de returnare a mărfii, în cazul în care alegeți un produs greșit sau nepotrivit. Dacă intenționați să efectuați o plată pe site-ul magazinului, asigurați-vă că site-ul protejează informațiile dvs. Prin urmare, asigurați-vă că site-ul web are un simbol de lacăt lângă adresa web.

 

Vezi toate chiuvetele de granit

2. ce spun clienții

În continuare, acordați atenție opiniei clienților dumneavoastră.
Un magazin bun va dori să se laude cu opiniile și recenziile sale de la clienții săi. Astfel de recenzii veți găsi cu ușurință pe site-ul său web. De asemenea, merită să verificați portaluri precum: YouTube, Facebook sau Google, unde puteți accesa și opiniile clienților precedenți. Cele mai importante opinii pe care merită să le acordăm atenție sunt cele referitoare la: contactul, calitatea mărfurilor, asistența tehnică, momentul realizării și acceptarea returnărilor.
Nimeni nu vă va spune mai bine despre un anumit magazin decât clienții care au cumpărat deja acolo. Cu toate acestea, este foarte dificil să satisfacă pe toată lumea, astfel încât opiniile negative sunt destul de standard. Cu toate acestea, dacă numărul de opinii negative care exprimă atitudini absurde din partea unui client le depășește cele pozitive, este mai bine să renunți la cumpăra din acest magazin și să cauți altul.

 

Vezi toate chiuvetele de granit

3. Date despre produs

Cel mai mare avantaj al produselor disponibile în magazinele de construcții online este descrierea detaliată a acestora. În afară de datele tehnice despre produsul în sine, ele conțin și aplicații posibile și diverse configurații din care putem să alegem. Așadar, dacă sunteți în căutarea chiuvetei sau a robinetului potrivit pentru dvs., nicăieri nu veți găsi o sursă de informații atât de bună despre aceasta, precum într-un magazin online.

Când citiți datele produsului, acordați atenție la:

  • date tehnice
  • proprietăți
  • producător
  • variante disponibile
  • atestări și certificate
  • conținutul pachetului.

Dacă aveți îndoieli cu privire la produsul în sine, puteți consulta și Lista națională a produselor de construcție contestate, al căror registru este păstrat de Oficiul Central pentru Controlul Clădirilor. Este ușor să îl găsiți folosind motorul de căutare Google.

 

Vezi toate chiuvetele de granit

4. Videoclipuri

Ai nevoie de o recenzie sau un manual despre cum să folosești chiuveta sau robinetul pe care urmează să-l cumperi? Internetul este cel mai bun loc de informare. Multe magazine își fac propriile videoclipuri cu recenzii și manuale despre produsele pe care le oferă. De asemenea, veți găsi o varietate de bloguri tematice pe web, unde bloggerii fac și recenzii despre diferite tipuri de chiuvete, accesorii și instrumente.

 

Vezi toate chiuvetele de granit

5. instrumente inovatoare de sprijin

În era tehnologiei, atât magazinele, cât și producătorii oferă o varietate de instrumente pentru a ajuta clienții să selecteze cu exactitate produsul potrivit. Acestea includ motoarele de comparație, motoarele de căutare, contoarele și alte aplicații pentru crearea vizualizării interioare. Le puteți găsi pe site-uri web sau sub formă de aplicații telefonice. Dacă trebuie să măsurați sau să potriviți dimensiunea chiuvetei cu dulapul dvs. sau ați tăiat deja o gaură în blat, verificați dacă magazinul nu a creat un instrument pe site-ul său pentru a facilita acest lucru.

 

 

 

Vezi toate chiuvetele de granit

6. Mostre

Vrei o potrivire de culori perfectă? Vrei să te asiguri că materialul din care este făcută chiuveta va fi potrivit? Uită-te în jur pentru o mostra.
Mostrele sunt o soluție care vă va oferi un înlocuitor pentru materialul din care este făcută chiuvetă.
Puteți aplica apoi eșantionul pe mobilă sau alte articole din camera pe care o renovați și asigurați-vă că este ceea ce aveți nevoie. Această comoditate face cumpărăturile online mult mai în siguranță decât într-un magazin fix, unde nu puteți lua o chiuvetă de pe raft și asigurați-vă că se potrivește cu blatul de lucru, mobilierul, pereții și alte elemente de decor.
Schema de culori a monitorului, expunerea în timpul unei ședințe foto sau efectele grafice pot face ca chiuveta să arate puțin diferită atunci când este despachetată decât în ​​imagini.
Mostrele vă vor permite să vă asigurați că culorile din imagine arată la fel în lumea reală ca în imagini.

Vezi toate chiuvetele de granit

7. Serviciu clienți

În magazinele online, serviciul profesional este literalmente la îndemână. În majoritatea magazinelor online, în prima clipă apare o fereastră în care puteți contacta cu ușurință personalul și puteți cere sfaturi. Răspunsul este de obicei instantaneu. Acest lucru este posibil și folosind un comunicator de socializare sau pur și simplu prin contact telefonic. Pe linie veți întâlni o persoană drăguță, care este bine instruită pentru a ajuta clienții să aleagă produsul potrivit pentru nevoile lor specifice. Astfel veți găsi toate informațiile despre specificațiile produsului, oferte și termene de livrare.

 

Vezi toate chiuvetele de granit

8. Livrare

Cea mai importantă este disponibilitatea tuturor produselor. Uneori, un produs pe care va trebui să îl aștepți poate întârzia termenul de livrare a întregii comenzi. Acest lucru se întâmplă în special atunci când unele materiale sunt disponibile pe stoc, iar unele trebuie făcute la comandă. Prețurile de livrare depind de obicei de sortiment. Cu achiziții abundente, putem conta adesea pe livrare gratuită. De asemenea, merită să ținem cont că, uneori, livrarea nu poate include aducerea mărfii acasă. Dacă doriți ca furnizorul să aducă marfa în casa dvs., este mai bine să vă consultați cu personalul magazinului sau direct cu o compania de curierat.

 

Vezi toate chiuvetele de granit

9. Informatii suplimentare

În multe magazine, după achiziție și plată, veți primi materiale de asistență, cum ar fi date tehnice sau instrucțiuni de utilizare, sfaturi și trucuri. Magazinele se asigură că, în ciuda distanței dintre ele, clientul primește asistență nu numai înainte, dar și după achiziționarea chiuvetei.

Rezumat

În era tehnologiei, industria cumpărăturilor online este în continuă creștere. Noile sisteme îmbunătățesc constant confortul și siguranța cumpărăturilor. Cu toate acestea, înainte de a decide să cumpărați online, luați-vă un moment pentru a verifica amănunțit magazinul în care decideți să faceți cumpărăturile. Doar câteva minute de recunoaștere sunt suficiente pentru a găsi un magazin demn de recomandat. Acest lucru vă va economisi timp, bani și probleme de livrare.

 

Vezi toate chiuvetele de granit

Autor

  • Paulina Płócieniczak

    Editor al blogului Lavello, care este pasionat de subiecte legate de inima fiecărei case - bucătăria și designul acesteia. Iubește soluțiile funcționale, durabile și frumoase de care se pot bucura mulți ani. Datorită dragostei pentru natură, ea acordă o mare importanță materialelor naturale în designul bucătăriei. Scopul ei este să-și ajute cititorii să creeze bucătăria visurilor lor, unde treburile zilnice vor înceta să mai fie o treabă neplăcută și să devină plăcute și unice.