7 UTILIZĂRI PENTRU O CUVĂ MICĂ ÎNTR-O CHUVETĂ DE 1,5 CUVE

Ce câștigăm cu adevărat dacă decidem asupra unei chiuvete cu 1,5 cuve?

O chiuvetă cu 1,5 cuve este o soluție excelentă pentru cineva care ține cont de prezența unui vas suplimentar și a unei uscător în același timp.

O cuvă mică are o funcție auxiliară nu numai la spălare. Ne permite să separăm unele dintre feluri de mâncare, făcând curățenia noastră în bucătărie mai PRACTICĂ și ORGANIZATĂ.

Această cuvă este utilă nu numai pentru spălare. O putem folosi ca instrument auxiliar și în alte activități.

În momentul în care chiuveta noastră este ocupată cu „munca murdară”, cuva mică îndeplinește o mare funcție suplimentară, ca această parte „mai curată” a chiuvetei. La ce ne ajută prezența unei cuve mici într-o chiuvetă cu 1,5 cuve?

  1. Spălarea legumelor și fructelor

Nu este întotdeauna convenabil pentru noi să angajăm întreaga chiuvetă doar pentru a clăti o porție de legume sau fructe.

O cuvă mică, datorită dimensiunilor sale accesibile, nu va necesita o strecurătoare, astfel încât să putem spăla un ciorchine de struguri sau o porție de cartofi în ea.

  1. Spălarea tacâmurilor

Când spălăm după un festin mare, cuva mică ne permite să separăm tacâmurile de restul vaselor. De asemenea, această soluție împiedică extragerea tacâmurilor de sub o grămadă de vase murdare atunci când apare nevoia de a le folosi.

  1. Decongelarea alimentelor

La dezghețarea cărnii și a legumelor este bine să avem o scurgere pentru ca apa de dezghețat să fie separată automat de mâncarea noastră. Utilizarea unei cuve și a unei strecurătoare implică ocuparea unui spațiu valoros pe blat sau spațiu într-un compartiment mare pentru chiuvetă.

  1. Separarea preparatelor speciale

Nu toate vasele de gătit sunt potrivite pentru a fi așezate împreună într-un singur compartiment. Acest lucru riscă, de exemplu, să se spargă vasele. De aceea, în momentul în care dorim să spălăm vasele după masă, este bine să izolăm porțelanul delicat de vasele mai dure pentru a nu expune nimic la spargere.

Același lucru este valabil și pentru cuțite și alte unelte ascuțite. Este mai bine să evităm situația în care, în timp ce spălăm, mâna noastră intră într-o lamă de cuțit.

  1. Înmuierea tacâmurilor

Uneori ni se întâmplă ca murdăria de pe tacâmurile noastre să fi avut timp să se usuce. O parte din tacâmuri pot fi spălate imediat, în timp ce altele, totuși, trebuie să aștepte sub apă până când murdăria devine suficient de moale pentru a fi spălată. Prezența unei cuve mici face posibilă înmuierea unor feluri de mâncare în același timp și spălarea celor care sunt gata.

  1. Drenarea alimentelor

Datorită scurgerii instalate, cuva mică înlocuiește perfect sita la scurgerea apei imediat după spălarea alimentelor. În acest fel, ne poti scurge mancarea fără a implica ustensile suplimentare care vor trebui spalate ulterior.

  1. Punerea deoparte a instrumentelor de curățare

Trebuie să puneți deoparte o cârpă, un burete, o perie sau o perie de sârmă pentru o perioadă? Nu întotdeauna, va fi convenabil să puneți buretele, din care curge spumă, pe un raft sau într-un recipient. Mai ales când știi că va fi nevoie din nou într-o clipă.

Un compartiment mic va fi un loc grozav pentru a pune aceste instrumente deoparte fără a fi nevoie să le clătiți de lichid.

Compartimentul mic este o modalitate pentru noi de a obține o serie de opțiuni suplimentare atunci când spălăm și gătim la un cost mic pentru bugetul și spațiul nostru de bucătărie.

Cel mai mare avantaj al său este economia de apă pe care ne-o oferă.

Concluzie

Datorită utilizării unei cuve mici, nu trebuie să folosim o mulțime de ustensile pentru numeroasele activități pe care le facem în timp ce spălăm sau gătim.

Este, de asemenea, o resursă grozavă care ne permite să ne organizăm mai bine treburile din bucătărie.

 

Autor

  • Paulina Płócieniczak

    Editor al blogului Lavello, care este pasionat de subiecte legate de inima fiecărei case - bucătăria și designul acesteia. Iubește soluțiile funcționale, durabile și frumoase de care se pot bucura mulți ani. Datorită dragostei pentru natură, ea acordă o mare importanță materialelor naturale în designul bucătăriei. Scopul ei este să-și ajute cititorii să creeze bucătăria visurilor lor, unde treburile zilnice vor înceta să mai fie o treabă neplăcută și să devină plăcute și unice.